postcardsfromx

AAAAAAAAAAAAAAHHHHHH

Publicerad 2011-08-31 19:43:35 i

NU HAR DET HÄNT NÅGOT HELT OTROLIGT MEN NI FÅR HÅLLA ER TILLS IMORGON DÅ JAG HAR MIN KAMERA! DET ÄR DET BÄSTA SEDEN 1995!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/m

...

Publicerad 2011-08-31 12:53:21 i

Idag blir det mest meningslöst bloggande eftersom jag skippade skolan för jag var så ledsen eftersom Siri har åkt och för att Ylva åker imorgon. Har skrivit ut min dagbok, druckit en kopp kaffe, en kopp te och ätit knäckebröd med avocado och örtsalt.
Har läst jättemycket niotillfem och lyssnat på denna och denna hundra gånger. Längtar tillbaka till Turkiet, då denna dagen var så himla lång bort. Längtar tills jag kan skriva något som betyder något. Längtar till höstlov. Längtar till regn. Längtar till våren då dom kommer hem igen. Jag har insett hur mycket man kan älska och hur ont det gör att förlora. Även om jag inte har förlorat påriktigt, för jag kommer få tillbaka. Men jag fattar nu hur ont det gör för er. Längtar mest till helgen, till Battle of the nordic lights.
Hejdå, och puss igen.
/m

Önskelista

Publicerad 2011-08-31 12:35:57 i

Nu är det lite mer än en månad kvar tills jag fyller år och då får man faktiskt börja önska sig lite. Här är min önskelista (en ganska orealistisk)
Dr. Martens, kan inte tänka mig några finare och bättre vinterskor.
Ett likadant halsdand med en Time turner som Hermione har i Harry Potter och fången från Azkaban.
En Gryffindor halsduk.
Detta önskar jag min nog mest. Ett par rullor. Åh. Så kan jag äntligen komma igång!!!
Dom här skivorna
Och självklart lite festivalbiljetter
Klicka på bilderna för att komma till respektive hemsida
Ungefär så! Puss och kram fina vänner!
/m

kommer sakna

Publicerad 2011-08-29 18:24:07 i

Okej, nu sjunker temperaturen och jag tror att vi lämnar sommaren bakom oss. Det känns ändå helt okej för jag längtar efter höst osv. Fast jag känner mig själv och vet att så fort det blir höst på riktigt så kommer jag vilja lägga mig ner och sova till våren för jag kan aldrig vara nöjd med någon årstid. Men då har jag denna super låten. Den får mig att vilja hoppa upp och ner och hit och dit och bli kär i livet, så den ska jag lyssna på.
Jag har haft världens bästa helg och ni ska fåå höra mer om den en annan gång. Just nu har jag skippat teatern för jag var så trött och hade massa ångest för de två finaste personerna på helt jorden lämnar mig på torsdag. Mina systrar flyttar ut. Jag är ungefär en fjärdedel mig och tre fjärdedelar dom. Och jag älskar dom så inihelvetes mycket och vill bara lägga mig ner när jag tänker på att jag inte kommer se dom på jättelänge. Siri, hon som är störst ska till Nya Zeeland med sin kompis Stina i ett halvår MINST, och Ylva ska till London på obestämd tid. Jag hatar att dom ska åka, fast jag är ju glad för deras skull. Men jag kommer sakna dom. Så sjukt mycket. Dom är verkligen de finaste systrarna på hela jorden och dom har varit helt underbara mot mig alltid. Förstår inte hur det kommer bli utan dom. Jag kommer bli ensambarn hemma hos pappa och "bara" ha min lillebror hemma hos mamma. Men det kommer väl gå, som det alltid gör. Och dom kommer ju faktisk hem.
PUSS
/m

Hejdå sommarlov

Publicerad 2011-08-22 00:22:52 i

Sista dagen av sommarlovet är kommen. Det känns sådär. Det känns jätte konstigt att börja i en ny klass och jag tänker bara på hur bra min förra klass var. Och jag är helt övertygad om att vi hade något som ingen har haft. För 9D har satt sina spår och jag skulle inte vara den jag är om jag inte hade gått i den klassen. Och framför allt, jag hade inte varit den jag är om jag inte hade haft mitt underbara kompisgäng. Dalby<3
Så jag vill bara tacka er, för att ni är något av det bästa som hänt mig och utan er hade jag inte överlevt högstadiet. För det fanns alltid någon, eftersom vi var 8 stycken. Så det gjorde inget om någon var sjuk för man blev aldrig ensam. Och jag ska aldrig glömma alla gånger vi har haft filmkväll och hur trygg jag känner mig med er. Ni är verkligen finast och jag hoppas att ni förstår hur mycket ni betyder för mig. Och nu kommer jag nog börja gråta om jag fortsätter.
Jag älskar er för evigt.
A
lla bilder är från facebook och här är en lagom vemodig låt.

malmöfestival

Publicerad 2011-08-20 13:59:44 i

Nu är det dags igen! Bästa festivalen i bästa staden. (Okej kanske inte bättre än siesta, men bästa staden!!)
JAG PEPPAR!! PEPPAR NI?!

I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars.

Publicerad 2011-08-18 20:24:02 i

Detta är en sån kväll när jag läser niotillfem och får gåshud av precis allt som hon skriver. Biter ner tre, nej fyra, nej fem naglar fast jag har lovat mig själv att dom ska vara fina tills jag börjar gymnasiet.
Detta är en sån kväll när jag klickar mig fram från artist till artist och lyssnar igenom hela spotify och saknar siestafestivalen så mycket att jag borde gömma mig under min säng tills det blir juni 2012.
Detta är en sån kväll som känns lite lycklig och lite vemodig, en sån kväll när jag tänker efter och tillbaka och frammåt och hit och dit lite för mycket.
Detta är en sån kväll som är kvällen innan malmöfestivalen börjar och jag tycker att det hade varit en bättre festival om alla vuxna åkte iväg och alla andra stannade kvar och tältade på gågatan.
Detta är en sån kväll när Adam kommer hit om tjugo minuter och jag tänker att han ska få hjälpa mig med mina kvällsprojekt samtidigt som jag bjuder honom på chips och vi lyssnar på jättefin musik.
Detta är en sån kväll när spellistan nummer sju för juli månad blir offentlig: #7 (Och jag tänker att den är jättekort och kanske inte alls jättebra egentligen)
Detta är en sån kväll som jag tittar igenom gymnasiekatalogerna och tänker snälla snälla snälla låt mig bli som hon. Detta är en sån kväll när det luktar kvävd bäver (som Linnea sa) i mitt badrum för att avloppet är aningen krassligt. Detta är en sån kväll när jag inte kan hitta orden för att beskriva hur fint detta är och tacktacktacktack så hemsk. Du är så jäkla fin och jag har inte vågat tacka för jag är rädd att jag ska säga fel nu när du har skrivit det finaste jag läst. Och jag älskar dig.
Detta är en sån kväll när jag är så JÄKLA glad för jag har fått en jättefin norsk brevvän och det är så himla fint med brevvänner och jag känner mig som världens lyckligaste!
Tack för mig.
/m

han går som en karl, han ser ut som en karl, med en kropp som en karl och han kyyyyysser som en karl ska

Publicerad 2011-08-14 23:19:43 i

hej

Är hemma från Norge nu, lite ganska mycket sliten efter en 7h lång bilresa. Så jag äter lite smør bukk<3 Tänker göra ett satsigt Norge inlägg lite senare i veckan, är alldeles för trött för att vara satsig nu.

1. Jag kan busvissla
2. Jag är beroende av koftor
3. Jag hatar sällskapsspel
4. Jag kommer på fullt allvar dö om jag inte köper mina rullor inom en vecka
5. Skolan börjar om en vecka och en dag
6. Jag loggar ut nu, för jag har inget mer vettigt att säga
7. Puss /m

.

Publicerad 2011-08-11 01:12:30 i

(hatar ordet cravings egentligen)

Reser bort

Publicerad 2011-08-11 00:42:39 i

Och med detta säger jag hejdå på några dagar för jag åker och hälsar på släkten i Norge!
Kanske ska prova det där med tidinställt, för det låter så coolt! Vi får la se.
Puss och kram!
/m

You are the best thing

Publicerad 2011-08-07 23:47:40 i

Åt middag på Mando steakhouse idag. (Fintightsen på obs!) Ojoj vad goda lökringar!
Massa rea på Åhléns, 25:- för denna fina (Fintightsen på obs!)
Finaste solnedgången!
/m

Min lördag i bilder.

Publicerad 2011-08-07 13:51:44 i

Provar på ett nytt sätt att blogga, en (eller två) bilder i timmen, hoppas ni gillar't!

09:00
Pappa hämtar mig och vi kör till Lund

10:00
Vi går på orgelkonsert i Domkyrkan, jättevackert!

11:00
Stannar för en kopp kaffe innan vi går på loppis

Hejhej! Konstigt ljus och toalett i bakgrunden, jadå!


Sitter och fikar, fotade lite och då kommer en söt tant fram och frågar om vi inte vill ha en bild på oss tillsammans? Det ville vi såklart, hon var så himla söt!

Älskar denna bilden på oss.

12:00
Går till Botaniska trädgården och tittar på alla fina växter


Djungelpappan

13:00
Fikar en gång till

Finaste elskåpet

14:00
Tar tåget hem till Malmö, stationen ser ut som ett rymdskepp!

15:00
Möter upp mormor på Espresso house och fikar (3e gången gilt)

16:00
Tar bussen hem

17:00
Glömde fota...

18:00
Middag!

Efter klockan sex slutade jag fotografera... Men detta var i stort sett min lördag i bilder! Puss!
/m

Håkan Hellström

Publicerad 2011-08-02 23:29:23 i

Är det inte fantastiskt att livet får lov att vara så fint att jag får se honom för fjärde gången på torsdag?
Jag tycker det är helt jävla fantastiskt.
/m

home sweet home

Publicerad 2011-08-02 20:09:33 i

Hemma igen efter en vecka i France! Ska kanske berätta exakt var jag har varit. På ett kloster med ungdomsgruppen. Ni kan googla Taizé om ni vill veta mer! Men man gick till kyrkan tre gånger om dagen och sjöng fina låtar och bad till gud om man ville det. Här kommer hundra miljoner bilder... puss!

Anna och Albin

Maten var dränkt i vinäger men man vande sig.

Gruppbild

Lekte lekar

Hittade en broder i sin finaste klädsel

Det fanns ett ställe som hette tysta dalen där man inte fick prata, det var väldigt fint och fridfullt! 


Bjöd på kramar

Tramsade



Klättrade upp på ett kyrkotak med nyfunna polska vänner och Adam

Gick vidare och hittade hönor och kor och tillsist ett solrosfält, det var jättefint fast blommorna hade börjat vissna. Men vi satte oss där och åt solrosfrön. Oslagbart.




På vägen hem åt vi på McDonalds och det var ungefär det godaste detta året!

puss! /m

Om

Min profilbild

moa

fitta for fight

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela